Met een IENIE MINA hoofdband kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat. Want bij elk uniek kind hoort een unieke stijl, en met een IENIE MINA hoofdband maak je in een handomdraai een duidelijk fashion statement. En dat elke dag opnieuw!

IENIE MINA is er voor elke ouder die haar kind graag wil zien stralen. IENIE MINA is er ook voor elke ouder die fair fashion belangrijk vindt. De IENIE MINA hoofdbanden worden handgemaakt en omdat de kleuren en stoffen tijdloos zijn, kunnen ze meerdere seizoenen mee. Elke hoofdband is uniek net als jij en je kind.

Ontdek daarom de wereld van IENIE MINA en laat je betoveren!

Onze service

Levertijd en verzending

Levertijd en verzending

LEVERTIJD

Ienie Mina zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering van bestellingen. Levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. We doen altijd ons best om het product zo spoedig mogelijk te verzenden. Spoed? mail naar info@ieniemina om te kijken of we u extra van dienst kunnen zijn

VERZENDKOSTEN

Per bestelling wordt  €3,50 verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de €15,- verzenden wij gratis.

Ruilen

Ruilen

Bij Ienie Mina vinden we het belangrijk om goede service te verlenen. Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of ander artikel is bij ons mogelijk indien het artikel op voorraad is.

Wat moet u doen als u wilt ruilen?
Stuur ons een e-mail naar info@ieniemina.nl en geef aan welk artikel u graag wilt ruilen.

Retourneren

Retourneren

U heeft – na ontvangst van uw bestelling – het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat u een artikel retour wenst te sturen.

Indien u het artikel retour wenst te zenden dient u voorafgaand aan de retourzending een e-mail te zenden naar info@ieniemina.nl, zodat wij weten welke artikelen we terug kunnen verwachten. Na retourzending van de bestelling heeft u bij Ienie Mina het recht op de vergoeding van het aankoopbedrag. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons betaald heeft.

Als u door een retour een terugbetaling verwacht, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen na retourverwerking in onze administratie aan u terug.